top of page
Cleaf

Wij zijn een droogkuisbedrijf sinds 1980. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om steeds een totaalervaring aan de klant te bieden, meer dan een reiniging alleen. Zowel particulieren als bedrijven komen bij ons terecht.

Droogkuisbedrijf Cleaf is in het leven geroepen in 1980 met al direct een klare visie: meer doen voor klanten dan het reinigen van uw kledij alleen. Die ervaring start al bij het binnenkomen in ons filiaal in Sint-Amandsberg. We bekijken vrijblijvend welke reiniging geknipt is voor uw kledingstuk. Van naaldje tot draadje volgen we uw textiel nauwgezet op. 

In de loop van de jaren hebben we ons ook gefocust op het ecologisch reinigen van kledij met ‘wet cleaning’. Uw textiel leeft langer met Clean Express!

NIEUWIGHEDEN

Wij zijn uitgerust met de laatste nieuwe technieken op basis van 'wetcleaning

alle donsdekens en dekens kunnen enkel bij ons vacuum verpakt worden.

Onze industriële rideau strijkmachine en professionele afwerking van gordijnen: kunnen ook bij krimp op maat worden gebracht! Uniek in de streek!

Met speciale technieken zoals ozonbehandelingen behandelen we niet alleen hardnekkige vlekken bij stoffen en werkkledij, maar ook moeilijk te verwijderen geurtjes. 

droogkuis

DROOGKUIS

Gordijnen, overgordijnen, tapijten en zetelovertrekken: breng ze gerust binnen bij Cleaf voor een perfecte reiniging op maat!

droogkuis

WASSERIJ

Grote wasjes, kleine wasjes: allemaal welkom in onze wasserij. Wij zorgen dat al uw wasgoed frisgewassen en veilig in uw handen belandt!

industriële reiniging

INDUSTRIËLE TEXTIELREINIGING

Ook uw industriële textielreiniging kunt u gerust aan ons overlaten. Chemisch reinigen is onze specialiteit. We ondersteunen bovendien wasserijen.

CLEAF, ERVAAR ONZE PROPERE SERVICE

jarenlange ervaring

enorm klantgericht

oog voor het milieu met ecologische reinigen

wij bekijken alle mogelijkheden voor uw textiel

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij ons

Ondersteuning aan wasserijen met droogkuisservice

Cleaf

BENT U EEN NIEUWE OF EEN TROUWE KLANT? ONZE KENNISMAKING ZAL U ZEKER BEKOREN.

bottom of page