top of page
Cleaf

Gespecialiseerde reiniging van ventilatiesystemen en luchtschachten

VOOR EEN VEILIGE EN GEZONDE WOON- EN WERKOMGEVING

Ventilatiekanalen en luchtschachten vangen veel stof en vuil. En dat kan na verloop van tijd nadelige effecten hebben op meer dan een vlak. Zo komt een goede luchtafvoer in het gedrang en dat heeft meteen gevolgen voor de luchtkwaliteit in de ruimte. Stof maar ook eventuele bacteriën blijven hangen en dan kan het ongezond worden voor bewoners en werknemers. Daarom is het goed om uw ventilatiesysteem goed te onderhouden.

Cleaf zorgt voor de vakkundige reiniging van ventilatiekanalen en luchtschachten. We werken met een professionele stofzuiger, voorzien van een krachtige motor. Dankzij een roterende borstel en lange flexibel kunnen wij elke luchtbuis schoonmaken. We reinigen tegelijk ook de ventilatiefilter.

Reiniging ventilatie
Anker 1

VERPLICHTE VENTILATIEREINIGING

Cleaf

In welbepaalde sectoren is een periodieke reiniging van de luchtafvoerkanalen en/of de ventilatie verplicht. Daaronder zijn bedrijven die door hun activiteit veel afvalstof generen, waar voortdurend chemische producten gebruikt worden. Ook bedrijven waar de hoogste normen gelden met betrekking tot hygiëne en volksgezondheid.

Enkele voorbeelden

  • Schrijnwerkerijen

  • Drukkerijen

  • Voedingsindustrie

  • Chemische sector

  • Scheepsbevrachting

  • Horeca en grootkeukens

Cleaf

EEN EXPERT NODIG VOOR DE REINIGING VAN UW VENTILATIEKANALEN? CONTACTEER ONS VANDAAG NOG EN GENIET VAN ONZE VOORTREFFELIJKE SERVICE IN GENT, BRUGGE, TIELT EN OMSTREKEN.

bottom of page