top of page
Cleaf

Chemisch reinigen van uw werkkledij en werkhandschoenen

VERWIJDER HARDNEKKIGE VLEKKEN MET CHEMISCHE REINIGING

Werkkledij kan vaak hardnekkige vlekken hebben na het werken met producten zoals smeerolie, vet of teer. In dat geval volstaat gewoon wasmiddel niet. Meer nog, als u beschermende werkkledij draagt, dan is het professioneel laten reinigen van uw werkkleren een noodzaak, omdat deze specifieke reinigingsproducten en -technieken vereisen. 

Als professioneel droogkuisbedrijf is Cleaf gespecialiseerd in het gebruik van innovatieve technieken en beschikken we over de nodige expertise voor het onderhoud van verschillende materialen. Hierdoor worden we wekelijks gevraagd door bedrijven uit diverse sectoren om industriële reiniging uit te voeren voor hun werkkledij en werkhandschoenen. Zo hebben we tal van klanten in de scheepsindustrie. Over het algemeen wassen we werkkleren met behulp van natwas. Gaat het echter om hardnekkige, moeilijk te verwijderen vlekken, dan opteren we voor chemisch reinigen. Hierbij wassen we op een lage temperatuur met specifieke producten.

Reinigen van werkkledij
Anker 1
Cleaf

WILT U MEER WETEN OVER HET REINIGEN VAN WERKKLEDIJ EN WERKHANDSCHOENEN? NEEM CONTACT MET ONS OP.

WAAROM KIEZEN VOOR INDUSTRIËLE REINIGING VAN UW WERKKLEDIJ?

Cleaf

Voor het reinigen van werkkledij wendt u zich best tot een professional. Cleaf heeft al jarenlang ervaring en beschikt over professionele droogmachines waardoor uw kledij op de juiste manier wordt schoongewassen. En er is meer: wij zorgen ervoor dat het carbon in uw werkkledij tijdens het wassen niet afgebroken wordt. Zodat de brandvertragende eigenschappen van uw werkhandschoenen en overalls behouden blijven. Dat is o.a. in de chemische sector erg belangrijk.

Met Cleaf bent u verzekerd van een professioneel resultaat en bespaart u zelf tijd en ruimte in uw bedrijf. Een goed uitgevoerde industriële of chemische reiniging van werkkleren en werkhandschoenen zorgt niet alleen voor propere werkkledij voor uw personeel, maar ook dat deze langer meegaan. Kies daarom voor Cleaf in Sint-Amandsberg (Gent) of in Aarsele (Tielt) voor de reiniging van uw werkkledij.

bottom of page