top of page
Cleaf

Reinigen van stoffen meubels en raamdecoratie in regio Gent en Tielt

DE BESTE IN HET REINIGEN VAN ZETELS EN TAPIJTEN

Hardnekkige vlekken op uw stoffen zetel of tapijt? Als professioneel droogkuisbedrijf is Cleaf de beste keuze voor het verwijderen van vlekken en geurtjes in uw zetels of tapijten. Al meer dan 40 jaar lang komen klanten en bedrijven bij ons langs voor het duurzaam reinigen van hun zetels en tapijten. Met behulp van een jarenlang opgebouwde expertise, de juiste professionele schoonmaakmiddelen en innovatieve technieken garanderen we u dat we alle vlekken en geurtjes volledig verwijderen. U kunt uw zetelovertrekken binnenbrengen in een van onze vestigingen nabij Gent of Tielt.

Reinigen van zetels en salons
Anker 1

GORDIJNEN EN LAMELLEN PROFESSIONEEL REINIGEN

Cleaf

Niemand houdt van gordijnen en lamellen die vlekken hebben of gewoon vies zijn. Toch kunnen ze heel wat afzien in uw interieur. Niet alleen verzamelen ze makkelijk stof, maar als er gerookt wordt in huis kan die geur hardnekkig blijven hangen in uw raamdecoratie. Op zich zijn gordijnen makkelijk zelf te onderhouden door ze af en toe af te stoffen of te wassen. Het risico bestaat echter dat de stoffen gaan verkleuren, verkreukelen of krimpen wanneer u het verkeerd doet. Laat uw gordijnen en lamellen dus bij voorkeur professioneel reinigen bij Cleaf. Met onze meer dan 40 jaar ervaring garanderen we een perfect eindresultaat. Ook hardnekkige vlekken krijgen we er met de juiste schoonmaakmiddelen en technieken probleemloos uit.

BRANDVERTRAGEND MAKEN VAN STOFFEN

Behalve voor het wassen bent u bij Cleaf eveneens aan het goede adres voor het brandwerend maken van gordijnen en andere stoffen. We impregneren ze met een vlamvertragend product zodat uw gordijnen e.a. in het geval van een brand minder snel vuur vatten. Voor beide services kunt u terecht in onze vestigingen in Sint-Amandsberg en Aarsele.

Cleaf

UW ZETELS, TAPIJTEN EN/OF GORDIJNEN LATEN WASSEN OF BRANDWEREND MAKEN? HET KAN BIJ CLEAF. KOM LANGS IN ÉÉN VAN ONZE VESTIGINGEN.

bottom of page