top of page
Cleaf

Reinigen van stoffen meubels en raamdecoratie in regio Gent en Tielt

DE BESTE IN HET REINIGEN VAN ZETELS EN TAPIJTEN

Hardnekkige vlekken op uw stoffen zetel of tapijt? Als professioneel droogkuisbedrijf is Cleaf de beste keuze voor het verwijderen van vlekken en geurtjes in uw zetels of tapijten. Al meer dan 40 jaar lang komen klanten en bedrijven bij ons langs voor het duurzaam reinigen van hun zetels en tapijten. Met behulp van een jarenlang opgebouwde expertise, de juiste professionele schoonmaakmiddelen en innovatieve technieken garanderen we u dat we alle vlekken en geurtjes volledig verwijderen. U kunt uw zetelovertrekken binnenbrengen in een van onze vestigingen nabij Gent of Tielt.

Reinigen van zetels en salons
Anker 1

GORDIJNEN EN LAMELLEN PROFESSIONEEL REINIGEN

Cleaf

Niemand houdt van gordijnen en lamellen die vlekken hebben of gewoon vies zijn. Toch kunnen ze heel wat afzien in uw interieur. Niet alleen verzamelen ze makkelijk stof, maar als er gerookt wordt in huis kan die geur hardnekkig blijven hangen in uw raamdecoratie. Op zich zijn gordijnen makkelijk zelf te onderhouden door ze af en toe af te stoffen of te wassen. Deze laatste heeft echter als risico dat de stoffen gaan verkleuren, verkreukelen of krimpen wanneer u het verkeerd doet. Neem geen risico en laat uw gordijnen en lamellen professioneel reinigen bij Cleaf. We hebben vestigingen in Sint-Amandsberg en Aarsele. Met onze meer dan 40 jaar ervaring garanderen we een perfect eindresultaat. Ook hardnekkige vlekken krijgen we er met de juiste schoonmaakmiddelen en technieken probleemloos uit. 

Cleaf

WILT U UW ZETEL, TAPIJT, GORDIJNEN OF ANDERE STOFFEN PROFESSIONEEL LATEN REINIGEN? KOM NU LANGS IN ÉÉN VAN ONZE VESTIGINGEN.

bottom of page