top of page
Cleaf

Smetteloze uniformen dankzij reiniging door Cleaf

WASSEN VAN BEROEPSUNIFORMEN

In verschillende beroepen is het dragen van een uniform verplicht. Dat gaat van openbare diensten over specifieke sectoren tot de horeca. Met een uniform zijn de werknemers in die sector meteen herkenbaar voor het publiek. Bovendien is een kraaknet uniform een must voor het imago van het bedrijf of de zaak. Het is dus belangrijk dat elke medewerker er netjes voorkomt. Denk aan politieagenten, postbodes, luchthaven- en ziekenhuispersoneel, hotelmedewerkers enz.

Bedrijven met heel diverse beroepsactiviteiten kunnen het onderhoud van hun uniformen met een gerust gemoed aan Cleaf overlaten. Wij zorgen voor een professionele reiniging met aandacht voor de stof waarin het uniform gemaakt is. Ook voor specifieke details zoals opdruk van logo’s, schouderstukken, knopen en manchetten.

wassen beroepsuniform
Anker 1
Cleaf

ZOEKT U EEN PROFESSIONAL VOOR DE REINIGING VAN UNIFORMEN? VERTROUW OP DE EXPERTISE VAN CLEAF MET VESTIGING IN SINT-AMANDSBERG, BRUGGE EN AARSELE.

GASTENWAS VOOR HOTELS

Cleaf

Naast de uniformen van keuken- en ander personeel in hotels en pensions verzorgt Cleaf ook de was van hotelgasten. Wij bieden deze dienst aan enkele hotels aan de kust en in regio Gent en Brugge. Twee toeristische trekpleisters die zo goed als het hele jaar door veel vakantiegangers en logees ontvangen.

bottom of page